“Më E Mirë E Ëma Se E Bija”, Tea Sapo Na Prezantoi Me Të Ëmën Dhe Qenka Një Yll!

Uncategorized

Tea Trifoni është padyshim një nga konkurrentet më të përfolura të programit “PërPuthen” dhe kjo nuk ka ndodhur rastësisht, por ajo është bërë pjesë e disa skandàleve.

Ajo ka qenë më e sùlmuara nga publiku për màshtrímet e saj të njëpasnjëshme, por Tea ia ka dalë të “mbijetojë” pavarësisht urréjtjes që ka marrë.

Fillimisht ajo gënjeu një publik të tërë duke dalë nga emisioni si çift me Andin dhe më pas bëri papritur publike lidhjen me Beartin, djalin nga Kosova me të cilin lidhja zgjati shumë pak.

Tea Trifoni është padyshim një nga konkurrentet më të përfolura të programit “PërPuthen” dhe kjo nuk ka ndodhur rastësisht, por ajo është bërë pjesë e disa skandàleve.

Ajo ka qenë më e sùlmuara nga publiku për màshtrímet e saj të njëpasnjëshme, por Tea ia ka dalë të “mbijetojë” pavarësisht urréjtjes që ka marrë.

Fillimisht ajo gënjeu një publik të tërë duke dalë nga emisioni si çift me Andin dhe më pas bëri papritur publike lidhjen me Beartin, djalin nga Kosova me të cilin lidhja zgjati shumë pak.

Në ndryshim nga Bearti, i cili lídhjen me Tean e kishte më të gjatën nga marrëdhëniet në jetën e tij, për Tean lidhja e tyre ka qenë më e shkurtra.

“Sa ka zgjatur lídhja më e gjatë që ke pasur? Po më e shkurtra?”- pyet një ndjékës.

“Më e gjata rreth 2 vite e gjysëm. Më e shkurtra kjo e fundit.”‘- ka treguar Tea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *