8 Herë Haxhi – Plaku Shqiptar Flet Nga Meka, Tregon Se Si Ishte Falur Tinëz Në Kohën E ‘Xhaxhit’!

Uncategorized


Xhevat Gjorgji, 83-vjeçari nga Radomira e Dibrës, është shqiptari që 8 herë kishte shkuar në haxh. Në një intervistë, të zhvilluar nga imami Ahmet Kalaja, ai tregon për përvojën e tij në Arabinë Saudite, përkatësisht Mekë dhe Medine. Ndër të tjera, Gjorgji flet edhe për periudhën e k0muniz mit në Shqipëri, shkruan Indeksonline Si ishte falur, a kishte agjëruar…? “Po, kam agjëruar edhe në kohën e Enverit. Falesha tinëz”, thotë ndër të tjera ai. Më poshtë, intervista e plotë:Hvp markvtingun 5 sekvnda dhe shfvqen Pvmjet EkskIvzive.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published.