Askush Se Priste Këtë.. Kadrijaj I Reagon Gërvallës Pasi Që Ministri Serb E Quajti U Ç K-Në ‘Terr0riste’ Në O K B: Kemi Pritur Mbrojtje

Uncategorized

Deputetja e A A K-së, Time Kadrijaj, ka reaguar pas deklaratave të Ministres së Jashtme të Kosovës, Donika Gërvalla në mbledhjen e Këshillit të Sigurimit.

Ajo ka thënë se përfaqësuesi i Kosovës duhet të flas për interesa shtetërore në O K B

”Njerëzit dhe familjet e sakrificave nacionale gjithmonë do ta gëzojnë respektin dhe nderimin e popullit por kjo askënd nuk e fal nga gabimet dhe shkarjet në raport me mbrojtjen dhe përfaqësimin e interesave shtetërore. Nuk flitet për kr. im e korr
up. sion në mbledhjen e Këshillit të Sigurimit, por flitet për realitetin që daton nga 17 shkurti 2008”, ka shkruar Kadrijaj.

Ajo ka reaguar edhe ndaj deklaratave të ministrit serb në O K B, i cili e ka quajtur U Ç K-në ‘terr o riste’.

”Unë nuk jam te rr o riste (sipas pretendimeve të Serbisë), por qytetare e Kosovës dhe ish-luf tëtare e lirisë që e kam kryer detyrën me nder për vendin tim, e të paktën këtu unë dhe qindra e mijëra lu ftëtarë lirie kemi pritur mbrojtje dhe jo heshtje nga kryediplomatja e shtetit të Kosovës”, ka shkruar Kadrijaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *