I riu që vdíq në Prishtinë ishte i dashur për të gjithë

Uncategorized

Orhan Haxhaxhiku është 35 vjeçari nga Mitrovica, i cili ndërroi j etë krejt pa pritur, duke lënë në píkëllím të thellë të gjjtha ata që e kanë njohur.

Orhani, ishte nga qyteti Mitrovices, por jetonte dhe punonte në Prishtinë, ku edhe kishte rreth shoqëror mjaft të gjerë.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Një pjesë e madhe e atyre që e kanë njohur, kanë shorehur dhímbjen dhe b efasinë e madhe që shoku i tyre i afërt iku nga kjo botë kaq herët, shkruan “Kosovarja”. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Orhani, ka lënë pas gruan dhe dy fëmijë, një djalë dhe një vajzë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.