Kjo Është Lista E Hox Hallarëve Që Ishin Pjesë E Lu Ftërave Në Trojet Shqiptare (U Ç K/U Ç K/U Ç P M B)

Uncategorized

Shumë prej nesh jemi dë shmitarë të së paku një lu fte të zhvilluar në tro jet shqiptare në 20 vitet e fundit.

Trojet shqiptare në gjithë historinë kanë qenë cak i dy-lu.f.timeve dhe vend për lu ftë, ku të pafa.jshmit kanë përjetuar tme rrin, e për ti bërë ballë ar. mikut, shumë shqiptarë kishin rro.kur ar mët për ti dalë zot atdheut.

Mesin e shumë pjestarëve, janë edhe 77 hoxhallarë, ku ka edhe nga ata që në vitetet e fundit janë ak u zuar për nx itje të urr ejtjes dhe për përkrahje të te .rr o riz.mit, siç është emri i Shefqet Krasniqit, Mazllam Mazllami, Enes Goga e disa të tjerë.

Ja lista e emrave:

Emrat e hoxhallarëve, pjestarë të lu f tërave në trojet shqiptare (U Ç K/U Ç K/U Ç P M B)

1.Fetah Bekolli

2.Nesim Demiri

3.Skender Rama

4.Nexhmi Maksuti

5.Kasam Muhameti

6.Zaim Baftiu

7.Nazim Gashi

8.Nexhmedin Maksuti

9.Xhemajl Kadriju

10.Hasan Asani

11.Fejzulla M. Emini

12.Nazim Gashi

13.Adnan Vishi

14.Bedri Hoxha

15.Samidin Maçkaj

16.Fuat Selmani

17.Rexhep Memishi

18.Bedri Lika

19.Jeton Bozhlani

20.Fehat Bakalli

21.Faruk Lohaj

22.Mahi Lusnjani

23.Safet Pushka

24.Orhan Bislimaj

25.Muhamed Suma

26.Musa Vila

27.Shefqet Baftijari

28.Florim Gruda

29.Remzi Kuqi

30.Bafti Ajeti

31.Ministet Shala

32.Shefqet Krasniqi

33.Nehat Hyseni

34.Tafil Ramukaj

35.Dhulkarnej Ramadani

36.Osman Memeti

37.Kurtish Hoxhaj

38.Mervan Berisha

39.Shukri Aliu

40.Eroll Nesimi

41.Esat Qestaj

42.Nusret Shiti

43.Bahri Curri

44.Lirim Sadiku

45.Kushtrim Kelmendi

46.Bashkim Bajrami

47.Arsim Morina

48.Florim Islami

49.Muharrem Ismaili

50.Mehdi Goga

51.Sabit Gashi

52.Fadil Sogojeva

53.Eroll Rexhepi

54.Sulltan Pajaziti

55.Nehat Ajeti

56.Ahmet Xhafer Hoxha

57.Blerim Krasniqi

58.Lulzim Susuri

59.Llukman Neziri

60.Ferid Selimi

61.Bekir Halimi

62.Jakup Asipi

63.Sadullah Bajrami

64.Enes Goga

65.Mazllam Mazllami

66.Fatmir Latifaj

67.Enis Rama

68.Ekrem Avdiu

69.Fadil Sogojeva

70.Musli Verbani

71.Florim Neziraj

72.Abedin Osmani

73.Fejzullah Krasniqi

74.Afrim Memaj

75.Ajni Sinani

76.Shaban Zenuni

77.Bedri Hoxha

Leave a Reply

Your email address will not be published.