Labinot Tahiri Me Shkrim Dedikues Për Nënën E Tij:Drita E Syve Të Mi, Më Linde E Rrite Që Ta Njoh Botën Të Ëmbël

Uncategorized

Mëngjesin e ditës së sotme (1 tetor), Labinot Tahiri ka bërë një dedikim plot dashuri për njeriun e tij më të shtrenjtë, shkruan GazetaBlic.

Labi ka shkruar disa fjalë të ëmbla për nënën e tij.

Ai ka shkruar se nëna e tij e ka rritur në atë mënyrë që ta njoh botën më ëmbël.

Postimi i tij i plotë:

Mirëmengjesi më nanen time duke e pi nga një qaj!

Ju përshêndesim nga zemra!

Drita e syve tê mi, më linde e me rrite që ta njoh botën time të ambël e me plot dashuri!

Ama, jeta bëhet e ambël, vetëm atehere kur mendojmë për të tjerët sikurse që mendojmë mirë pêr nanên dhe tê shtrejtën dashuri!
Labi-FKSH

Leave a Reply

Your email address will not be published.