Milaim Zeka: Donika Gërvalla ia bëri 8 me 0 ministrit serb

Uncategorized

Ministrja e Punëve të Jashtme Donika Gërvalla, në paraqitjen e saj në Këshillin e Sigurimit të OKB-së i është kundërpërgjigjur kryediplomatit serb Nikola Selakoviq, duke thënë se Kosova e pavarur është projekt i përmbyllur.

Pas këtyre deklaratave ka reaguar edhe gazetari Milaim Zeka. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Zeka shkruan në Facebook se Donika Gërvalla ja bëri 8 me 0 ministrit serb. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Donika Gervalla ja bani 8=0
Sonte ishte mbledhja e KS te Organizates te Kombeve te Bashkuara. Denika Gervalla ia beri 8 me 0 ministrit serb! Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *