Adem Jashari këtij personi ia kishte refuzuar cigaren, pasi ishte duke agjëruar!

Uncategorized

Nuredin Lushtaku është bashkëlu*ftëtari i komandantit legjendar, Adem Jashari, i cili rrëfente për kohën e lu*ftës dhe muajin e Ramazanit.

Në një intervistë, Nura shpjegon se si komandanti nuk e kishte prishur agjërimin. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

“Kemi pas emocione dhe dhimt. Unë ja kam qit një cigare me dhez, ma ka marrë cigaren e ka shti në vesh dhe tha jam agjërueshëm. Unë e disha që është ninushëm, por tha e dhe*zi në iftar. Ai se ka prish”, ka deklaruar ai.
Ndryshe, kjo ngjarje ka ndodhur me 22 janar të vitit 98.

Leave a Reply

Your email address will not be published.