Hoxhë Shefqeti: Vjosa Osmani është dashur të betohet në Kuran kur u bë Presidente

Uncategorized

Hoxha Shefqet Krasniqi tha se presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani është dashur të b etohet në librin e shenjtë të Kuranit në momentin kur mori pozítën e kreut të shtetit.

Krasniqi tha se nëse nuk b etohet në Kuran, ai nuk është betím. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

“Presidenti i Kosovës duhet të b etohet në Kuran, e nëse është katolik duhet të betohet në Bibël. Gjithqysh është dasht me u betu në Kuran, se përndryshe ai nuk është betím”, tha Krasniqi. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Ai po ashtu tha se betími bëhet në diçka, që nëse nuk e përmbush, atëherë të h akmarret.

“Betimi në aspektin termínologjik është mu betu në diçka cka nëse nuk e kryn të h akmirret. Zoti është ai që të d ënon”, tha Krasniqi në Debat Plus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *