Kapen Keq Gazetarja Dhe Modelja Shqiptare Dhe Lë,Shojnë Go,Jën Fare: Ti I Ke Hapur Kë,Mbët Për Sh,Efin Dhe Më Merr Mua Idenë….

Uncategorized

Promoja e një emisioni e lançuar nga gazetarja Sidorela Gjoni, është bërë objekt përplasje mes saj dhe modeles Silvana Bushati. Kjo e fundit e njohur dhe si Presidente e Akademisë Konservatore të Kujtim Gjuzit.
“Jashtë loje” është emisioni që Gjoni lajmëron se do të hapë së shpejti, ndërsa modelja Silvana Bushati e a kuzon se ideja dhe projekti janë të sajat, dhe i ka bërë para 1 viti.….Shtjjypp rrekllamenn me posshtte dhe shiikjoo vijjdeon e plotte. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

“Sidorela Gjoni kjo eshte ideja dhe projketi im qe po ben ti dhe nuk eshte dicka e re, por e marr nga une, e berë para nje viti, kjo eshte nje gje shumë e tur psh me per topneës_al. Ideja ime me shportë jashtë, sfida e te gjitha. Ne vendin tonë duhet te jesh loder e te gjithve qe te arrish aty ku do dhe te hapesh kembet nga shefi, e kjo vlen shumë”, shkruan shkruan Silvana Bushati për Sidorela Gjonin dhe ndan spotin e emisionit të saj.….Shtjjypp rrekllamenn me posshtte dhe shiikjoo vijjdeon e plotte. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *