MiIaim Zeka FjaIe Te RENDA Per Adem Jasharin/ Ai Ka Pi Vetem BlRRA , Ska Pas Lidhje Me Fejen EKSTREMlSTE…

Uncategorized

MiIaim Zeka FjaIe Te RENDA Per Adem Jasharin/ Ai Ka Pi Vetem BlRRA , Ska Pas Lidhje Me Fejen Ekstremiste…

LEXONI ME POSHTE! Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…


LEXONI ME POSHTE!

Gazetari MiIaim Zeka ka komentuar debatin për Adem Jashari ku u dis’kutua se a kishte agjëruar apo jo muajin e Ramazanit. Zeka në Pressing tha se ka xhirime ku shihet Adem Jashari duke pirë birra dhe se ai nuk ka pasur fare të bëjë me ekstremista e muxhahadina.
“Natën e Ramazanit u hap debat banaI se a ka agjëruar a s’ka agjëru Adem Jashari, a e pranoi ci’garen a se pranoi Adem Jashari. Merre me mend çfarë budaIIakish ka ky vend”, tha Zeka.
“Tash unë me ju thënë që e kam në xhi’rime Adem Jasharin t’u pi birra, Adem Jashari ka pi birra.
S’ka pasë fare të bëjë me këta ekstremistat, muxha’hadinat. Adem Jashari ka qenë shqiptar, KristaI shqiptar ka qenee”, tha nder te tjera Zeka. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published.