Njëherë i mori jetën njërit djalë, i dyti tentoj të ikte por s’ia doli, pastaj i mori jetën gruas

Uncategorized


Një ngjarje e r ëndë ka ndodhur sonte rreth orës 18:00, në fshatin Pozhoran, komuna e Vitisë, ku d yshohet të ketë ndodhur një v rasje e katërfishtë, motivet e së cilës për momentin ende nuk dihen.

Sipas informatave fillestare, d yshohet se personi me inicialet F.Z., me a rmë z jarri ka p rivuar nga jeta bashkëshorten e tij, të ndjerën M.Z. dhe dy fëmijët e tij, të ndjerët H.Z. dhe A.Z., ndërsa në fund ka kryer v etëv rasje. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

E njëjta familje kishte ardhë nga Zvicra për t’i kaluar pushimet në Kosovë, ndërsa sipas familjarëve të cilët kanë folur në kushte anonimiteti babai kishte v rarë së pari njërin djalë, më pas tjetri kishte tentuar të ikte, por që s’ia kishte dalë, më vonë kryefamiljari v rau gruan dhe në fund edhe vetën.

E njëjta familje gjithashtu mësohet se nesër kishte për t’u kthyer në shtëtin zviceran, transmeton IndeksOnline. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Në vendin e ngjarjes menjëherë kanë dalë policia, prokurori i rastit dhe ekipa m jekësore, të cilët edhe kanë konstatuar v dekjen e tyre, ndërsa me urdhër të p rokurorit t rupat e të njëjtëve do të dërgohen për o bduksion, në Institutin e Mjekësisë Ligjore, në Prishtinë. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published.