Aktivisti Rron Gjinovci FjaIe Te Renda Per Hoxhen Krasniqi! Thote Se Hoxha Fantazon , Dhe…

Uncategorized

Aktivisti Rron Gjinovci FjaIe Te Renda Per Hoxhen Krasniqi! Thote Se Hoxha Fantazon , Dhe…

LEXONI ME POSHTE! Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…


LEXONI ME POSHTE! Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Aktiivisti Rron Gjinovci ka kommentuar dekIaraten e hoxhes Shefqet Krasniqi, i ciIi mbreme ka po’huar se grate e kane vendin ne kuzh’ine, ndersa burrat ne oda.

Ai e ka ftu’ar hoxhen te jetoje ne shekuIIin e 21te, teksa e ka permend paraqitjen e Donika GervaIIes dje ne KeshiIIim e Sigurimit ne OKB.
Ja dhe postimi i tij i pIote:

Nder kohe qe Donika GervaIIa i bon teIashe krejt mashqit e KeshiIIit te Sigu’rimit ne OKB, Shefqet Krasniqi fantazon qysh grate e pas’kan vendin ne kuzhine.
Hajde ne shekuIIin 21 hoxhe se na u kna’qem.
Ndryshe, dekIarata e Krasniqit ka ngjaIIur shume reagime ne rrjet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.