Bëhuni Gati Se Sa U Dha Vendimi/ Zbuloni Se Çfarë Do Ndodhë Me Lokalet Dhe Restorantet Javën E Ardhshme

Uncategorized


Një vendim është marrë së f undmi nga autoritetet në Finlandë të cilat nga java e ardhshme do të lejojnë hapjen e lokaleve.Qeveria ka thënë se do të zbatohen ku fizimet për orarin e punës, shitjen e al ko ol it dhe numrin e klientëve që do të kenë brenda në restorante.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *