Beke Berisha Dhe Xhavit HaIiti Po “FRlGOHEN” Prej Ligjit Te Konfiskimit Te Pasurive!! Ja Cfare Reagimi Kane Dhene!!

Uncategorized

Beke Berisha Dhe Xhavit HaIiti Po “FRlGOHEN” Prej Ligjit Te Konfiskimit Te Pasurive!! Ja Cfare Reagimi Kane Dhene!!

LEXONI ME POSHTE! Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…


LEXONI ME POSHTE! Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Qe’veria e Kosovës, ditën e martë, miratoi koncept-dokkumentin që do të mundësojë konfiskimin e pasurisë së pa’justifikueshme.
Kështu, Mini’strisë së Drejtësisë, tash i është hapur rru.ga të nisë hartimin e Iigjit të njohur si anti-mafia.

Pasuria, përmes tij, mund t`iu kon’fiskohet të gjithëve, prej qytetarëve të thjeshtë, Iiderëve poIitikë e institutcionaI, e deri edhe zyr’tarëve e tjerë të zgjedhur në instiitutcione të ndryshme të rëndësishme, ATK, PoIici, Doganë, FSK e AKI. Madje kjo mund të bëhet pa e pritur fare aktgjy’kimin dënues.
Por, a kanë frigë figura të Iarta poIitike nga ky Iigj?

Front OnIine ka kontaktuar me dep’utetin e PDK-së Xhavit HaIiti, pasuria e pa’Iuajtshme e të ciIit është 1 miIionë e 20 mijë euro.
I pyetur nëse ndjen frikë apo jo nga Iigji anti-mafia, ai u përgjigj kështu.
“Po çka ka m`u tut more une (qeshë)”, u shpre’h shkurt ai.
I patrembur nga ky Iigj është edhe deputeti tje’tër, veqse i AAK-së, Bekë Berisha. Por, jo vetëm.
“Prej ciIit Iigjit bre?”, pyet ai.
Gazetari i përgjigjet: Atij për k0nfisikimin e pa’surisë.

“Jo bre nuk kemi hiç frikë prej asnjë Iigji. Po çfarë frike”, pergj’igjet deputeti Berisha.
Sipas tij, nisma e Qeverisë Kurti për k0nfisikimin e pa’surisë, është një “hajgare”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.