Daut Haradinaj i jep dridhje vendit me reagimin e fundit ndaj Albin Kurtit

Uncategorized

Daut Haradinaj ka reaguar pasi Prokuroria Themelore e Prishtines ka autori.zuar Policine qe te inicioje rast ne drejtim te vepres pe.nale Zbulim i fshehtesise zyrtare dhe intervistimit qe poli.cia i beri sot drejtorit te Insajderit Parim Ollurit.

Haradinaj duke iu refe.ruar Vete vendosjes ka thene se pasi e mbylli shtetin po tenton te bej te njej.ten gje edhe me mediat. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Ja deklarata e plote e Haradinajt:

Pasi e mby.llen Kosoven, tani po mundohen ti mby.llin edhe mediumet e guximshme per raportimin e mos nenshkruarjes se kontrates per bler.jen e vak sines.

Logjike teper e gabu.eshme qe deshtimet e veta ti arsyetoje me nder.hyrje ne media nepermes policise dhe prokurorise. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Mos ta harrojme edhe afe.ren e blerjes se maskave me çmim marra mendes dhe vdekjen e te riut ne Qendren e Studenteve.

Te dyja keto raste jane per pro.kurorine e guximshme, e assesi gaze.tari qe e kreu detyren e vet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.