E dhímbshme: I v’rari në tregun e Mitrovicës ishte 27 vjeçar, kishte dalë për të shitur pemë

Uncategorized

Një person ka mbetur i v dekur dhe tre të tjerë janë pla gosur gjatë një përIeshjeje me a rmë z jarri në tregun e Mitrovicës.

Lajmin e ka konfirmuar zëdhënësi i Polícisë së Kosovës, për rajonin e Mitrovicsë Avi Zahiti. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Sipas tij n gjarja ka ndodhur rreth orës 11:30 të së shtunës, ndërsa polícia ka dhënë d etaje shtese.

Mësohet se personi i vr arë është 27 vjeçar, kishte dalë në treg për të shitur pemë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *