Kush Mendoni Se Është Poli tilan

Uncategorized

Albin Kurti politikan dhe akti.vist shqiptar, i cili sherbeu si krye ministri i Kosoves prej 3 shkurtit 2020 deri ne 25 mars 2020. Tani nga sot me 22 mars 2021 merr dety.ren e Kryeministrit prape pas zgjedh.jeve te 14 shkurtit. Prej janarit 2018 eshte krye.tari i partise se Levizjes Vete vendosje, te cilen e themeloi dhe e drej.toi ne vitet 2005 deri me 2014.

Leave a Reply

Your email address will not be published.