Ky është biznesmeni i njohur që ia mori jetën 27-vjeçarit sot në Mitrovicë, 27-vjeçari shte djalë hasreti

Uncategorized

Shefki Asllani, biznesmeni i njohur”, është i d yshuari për v rasjen e sotme në Tregun e Gjelbër në qytetin e Mitrovicës.

Sot në tregun e Mitrovicës ndodhi një ngjarje e rëndë, pasi një person u vra e dy të tjerë mbeten të plagosur. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

I vrarë mbeti 27 vjeçari Valmir Fazliu, nga fshati Dolak i Vushtrrisë, shkruan Jepi Zë.

Valmiri ishte djali vetëm i familjes apo siç thuhet në Kosovë djal hasreti. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Dorasi me iniciale Sh.A vjen nga fshati Vinarc, i cili është arrestuar menjëherë.

Ndryshe, ende nuk dihet arsyet që çuan deri te vrasja, mirëpo thuhet se shkak të jetë bërë një pemë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.