Ky Është Shteti Që Ka Më Së Shumti Shqiptarë Në Botë, Nuk Është Shqipëria (VlDE0)

Uncategorized


Edhe pse të gjithë mendojmë që në Shqipëri jetojnë më së shumti shqiptarë në botë, atëher jemi g abim, shkruan InfoKosova.

Në një v1deo të pubIikuar ditë më parë në rrjetet social, ku shfaqë 28 shtetet e botës me më shumë shqiptarë, doli të jetë Turqia me mbi 5 Milion shqiptarë, gjë që lë në vendin e dytë Shqipërinë me mbi 2.8 Milion shqiptarë./InfoKosova/Ju ftojmë ta ndiqni v1deon më poshtë me 28 shtetet me më së shumti shqiptarë në botë:Hvp markvtingun 5 sekvnda dhe shfvqen Pvmjet EkskIvzive. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published.