Mjekët Kosovarë po i smujnë popullin, shumica ja ku e kanë vendin!

Uncategorized

Nga Viktor Buzhala

Mjekët kosovarë janë arrogantë dhe të padijshëm. I donë vec paret. Pacientët i shohin si euro dhe i trajtojnë me shabllona. Për ta, nuk ekziston Betimi i Hipokratit. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Nga Viktor Buzhala
Ata kosovarët në vend që ti shërojnë, janë duke i sëmurë edhe ma tepër. Thuajse asnjë prej tyre nuk e degjon pacientin dhe nuk e analizon burimin e sëmundjes.

Nuk e kuptojnë që sëmundjet ose janë gjenetike ose e kanë burimin nga stili i jetës së pacientit. Si rrjedhojë, terapinë e japin për me e zbutë gjendjen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *