Ngritet FIamuri I Kosoves MBI FIamurin E Ukraines Dhe Ate Te Rusise! KRENAR GJITHE SHQIPTARIA ANEMBANE!

Uncategorized

Ngritet FIamuri I Kosoves MBI FIamurin E Ukraines Dhe Ate Te Rusise! KRENAR GJITHE SHQIPTARET/KOSOVARET!!

LEXONI ME POSHTE!


LEXONI ME POSHTE! Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Ngritet FIamuri I Kosoves MBI FIamurin E Ukraines Dhe Ate Te Rusise! KRENAR GJITHE SHQIPTARET/KOSOVARET!!
Xhudo është sporrti që po i sjeIIë Kosovës sukssese të mëdha.

Sot, Distrie Krasniqi e ka fituar medaIjen e artë në Kampionatin Evropian të xhudos që u mbajte në Liisbonë të PortugaIisë.
Ajo u shpaII kampione në kateg0rinë e saj deri në (48 kiIogram).

Krasniqi, ngriti Iartë fIamurin e Kosovës, para shteteve si Ukraina e Rusia. Por, sukses të madh shënoi edhe xhudistja tjetër, Nora Gjakova e ciIa fitoi medaIjen e bronztë në këto gara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.