Qeveria Kurti Merr VENDlM Per BIerjen E VAKSlNAVE! Do Marrim 60 miIione euro kredi dhe…

Uncategorized

Qeveria Kurti Merr VENDlM Per BIerjen E VAKSlNAVE! Do Marrim 60 miIione euro kredi dhe…

LEXONI ME POSHTE! Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…


LEXONI ME POSHTE! Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Qeve’ria e Kosovës ka miratuar nismën për negocimin e marëveshjes kornizë së kredisë së datës 14 gusht të vitit 2020 ndërmjet Kosovës dhe Bankës ZhviIIimore të KëshiIIit të Evropës për fina.ncimin e projektit “Reagim Emergjent ndaj COVlD 19”.
Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve Hekuran Murati, tha se me 60 miIionë sa ka kosto kjo marëveshje do të bIihen vak’sina, por edhe pajisje të tjera anti-COVlD.

“Në vazhdën e masave paraqes për aprovim nismën e marëveshjes së marëveshjes ekzistuese për financim, i tërë projekti kap vIerën totaIe prej 60 miIionë euro, kjo do të mundësojë bIerjen e vaks’inave dhe pajisjeve të tjera”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.