Alarmohen Mediat Greke: “Shqipëria E Madhe, Nje Bombë Në Ballkan!”

Uncategorized


Mediat greke i kanë kushtuar një artikull dokumentit të publikuar nga Brukseli që flet për kufij të rinj në Ballkan, pak muaj para marrjes së Presidencës së Bashkimit Europian nga Rumania. Dokumenti u dërgua nga kryeministri slloven Janez Jansha. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Askush nuk ka nevojë që të jetë ekspert në historinë e Ballkanit për të kuptuar se ekzistojnë një numër k0nfliktesh etnike të pazgjidhura që nuk lejojnë që shtetet dhe popujt të “qetësohen” dhe të përpiqen të ecin përpara, duke lënë pas të kaluarën e përgjakshme. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

“Ideja për rishikimin e kufijve në Ballkan ka rihapur një debat të gjerë në rajonin pr0blematik, por jo vetëm, pasi sh qetësimi ka shkuar deri në Bruksel, të paktën tashmë në sipërfaqe. Mediat greke e cilësojnë idenë e ndryshimit të kufijve në rajon si “b0mbë”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.