Çfarë Po Ndodh? Mijëra Ushtarë Amerikanë, Tanke, Autoblinda E Aviona Zbarkojnë Në Shqipëri

Uncategorized

Komisioni i Sigu risë Kombëtare ka miratuar sot projektligjin, duke i hapur rrugë zbarkimit të mbi 3 mijë us htarëve amerikanë në Shqipëri, para zgjedhjeve parlamentare të 25 prillit, në kuadër të stërvitjes më të madhe us htarake në historinë e shtetit shqiptar. Stërvitja do të zhvillohet në periudhën 26 prill – 20 qershor 2021 në Shqipëri, nën drejtimin e us htrisë amerikane, ku do të demonstrojë aftësitë edhe us htria shqiptare. Në stërvitje do të marrin pjesë edhe 3 100 trupa të vendeve anëtare të NA TO-s, si dhe 10 anije, 18 avionë, 19 helikopterë, 6 sisteme rak etash patriot, 1000 automjete jo lu ftarake, ta nke, bli nda etj. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Kjo vjen si pa sojë e mundësisë së një lu fte të re Rusi-UkrainëShtetet e Bashkuara të Amerikës dhe shteti i Shqipërisë kanë arritur marrëveshjen ku pritet që vitin e ardhshëm të ndërtohen tri baza Amerikano-Shqiptare në Shqipëri.

Kreu i Republikanëve të Kosovës, Faton Kurti thotë se, pas kësaj marrëveshje parashikohet që Amerika të sjell në Shqipëri 120 avion ushtarakë, 10 mijë autoblinda si dhe lloje të ndryshme mjetesh dhe sisteme raketore, shkruan gazeta “Bota sot”.Sipas tij, deri tash në Shqipëri kanë arritur 33 helikopterë Apach. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Ja postimi i tij:

SHQIPËRIA DO TË JETË KRYEQENDRA E BALLKANIT PËR BAZAT E SHBA dhe NATO-s
Në Shqipëri tashmë kanë arritur 33 helikoptera Apach.Shqipëria do të jetë kryeqendra e Ballkani kundër RUSISË. GOD BLESS AMERICA – ZOTI E BEKOFTË AMERIKËN

Leave a Reply

Your email address will not be published.