E turpshme: Qytetari e quan “laper” hoxhë Shefqet Krasniqin (Video)

Uncategorized

Hoxhë Shefqet Krasniqi ka folur rreth raporteve ndërmjet dy gjinive teksa shpjegonte përshtatshmërinë e K’uranit me zhvillimet bashkëkohore. Ai ka thënë se burri e ka vendin e vet dhe gruaja e ka të vetin ashtu siç ua ka përcaktuar Zoti /Pamje mePosht. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Ndaj këtyre deklaratave kanë reaguar edhe qytetarë e Kosovës gjatë një interviste të televizionit t7 ku jan pyetur, ndër ta edhe një qytetarë ka o fenduar hoxhën duke e quajtur edhe l aper.

Leave a Reply

Your email address will not be published.