Kryediplomati Rus: “Ideja Për Shqipërinë E Madhe, Është Një Lojë E Rrezikshme!”

Uncategorized


Shefi i diplomacisë ruse, Sergey Lavrov, ka hedhur poshtë mundësinë e n dryshimit të kufijve në territorin e ish-Jugosllavisë. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Në një konferencë të përbashkët shtypi pas bisedimeve me homologun e tij serb Nikola Selakoviq, Lavrov ka thënë se ideja e krijimit të “Shqipërisë së Madhe” si një formë e zgjidhjes së problemit të Kosovës, si dhe deklarata e kryeministrit slloven Janez Jansha se p rishja e Jugosllavisë ende nuk ka përfunduar, ishin “të papranueshme, shumë të d ëmshme dhe p rovokuese”. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

“Bisedimet për një Shqipëri të madhe nuk u shfaqën sot, ne gjithmonë u kemi bërë thirrje partnerëve nga BE dhe NATO të presin plane të tilla dhe të mos lejojnë që retorika të tilla të shtyhen perpara”, tha Lavrov.

Leave a Reply

Your email address will not be published.