Milaim Zeka: Jam krenar që jam shqiptar, mos kofsha si ky far Shefqeti !

Uncategorized

Opinionisti Milaim Zeka, i ka reaguar a shpër imamit Shefqet Krasniqi, pasi ky i fundit deklaroi se ish-deputetit Zeka, nuk i beson askush. Milaim Zeka, në emisionin “Politiko” me Kushtrim Sadiku në Kanal 10, theksoi se “me çu Zoti në xhenet, po të ishte aty Shefqet Krasniqi, do të dëshironte të dilte në xhehnem” /Pamje mePosht. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Zeka ka a kuzuar Krasniqin për debatin rreth Adem Jasharit dhe siç tha ai: tentimin për fetarizimin e tij. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *