Nuk e bëri vet, por tani kërkon nga Kurti t’i shkarkojë serbët në këtë institucion

Uncategorized

Ish-ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Bajram Hasani, ka publikuar pyetjen që deputeti i Vetëvendosjes, Salih Zyba, i kishte drejtuar atij sa ishte në ministër.

Në pyetjen e tij, Zyba kishte kërkuar informacion në lidhje me inspektorët serb në Mitrovicë të Veriut, të cilët paguhen pa punuar fare sipas pasojë e marrëveshjes në Bruksel.

Hasani ka thënë se po e publikon këtë pyetje, për të kujtuar VV-së se ata ende janë në punë.

Postimi i plotë i Hasanit: Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Derisa po i shfletoja disa dokumente në shtëpi, rastësisht më zuri syri një letër në të cilën ishte një pyetje parlamentare që më ishte drejtuar nga deputeti Salih Zyba rreth inspektorëve serb në Mitrovicën Veriore.

Si rrjedhojë e një marrëveshjeje në Bruksel rreth 300 zyrtar serb paguhen nga institucionet e Kosovës pa punuar fare. 25 prej tyre në MTI. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Përkundër tentimeve të mia atë kohë, ata ende janë në punë.

Desha t’ua kujtoj Vetëvendosjes që ata ende janë në punë. Fuqinë politike e kanë. Le t’i largojnë nga puna dhe mos ta dëmtojnë më shumë buxhetin e Kosovës?

Leave a Reply

Your email address will not be published.