Patrulla Në Kufirin Kosovë-Serbi: Policia E Kosovës Bashkë Me Ushtrinë Turke Të KFOR-It

Uncategorized


Gjatë patrullimit të përbashkët, ata ishin edhe në ku.firin Kosovë-Serbi. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Këtë e bëri të ditur Ministria e Mbrojtjes së Turqisë përmes një postimi në Tëitter. “Presidenca jonë e Delegacionit të Përfaqësimit Turk të Kosovës kreu kontroll të përbashkët rrugor me poIicinë e Kosovës brenda fushës së operacionit KFOR. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

(Forca e Kosovës / Forca e Kosovës) ndërmjet 17-21 Dhjetor 2020. Përveç kësaj, aktivitete të pavarura të patrullimit në ku.firin Kosovë-Serbi”, thuhej në postimin e Ministrisë së Mbrojtës turke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *