4 Premtime Nga Allahu, Zoti I Gjithësisë..!?

Uncategorized

Katër premtime nga Zoti i gjithësisë:

فَاذْكُرُونِي أَذْكُرْ
“Më kujtoni Mua (me namaz e lutje) që Unë t’ju kujtoj (me shpërblime).” Bekare: 152

لَئِن شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ
“Nëse falënderoni, do t’ua shtoj të mirat” Ibrahim: 7

ادْعُونِي أَسْتَجِبْ لَكُمْ
“Lutmuni Mua, se do t’ju përgjigjem!” Gafir: 60

وَمَا كَانَ اللَّهُ مُعَذِّبَهُمْ وَهُمْ يَسْتَغْفِرُونَ
“Allahu nuk do t’i ndëshkojë ata, përderisa ata i kërkojnë falje Atij.” Enfal 33. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published.