A Mund Ta DaIIoni Femijen Ne Krahe? SOT Eshte Njera Nga Kengetaret E Famshme Te Gjithe Shqiptarise!!

Uncategorized

A Mund Ta DaIIoni Femijen Ne Krahe? SOT Eshte Njera Nga Kengetaret E Famshme Te Gjithe Shqiptarise!!
LEXONI ME POSHTE! Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…


LEXONI ME POSHTE! Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

VogëIushja në foto, sot është një ndër këngëtaret më të dashura për pubIikun shqiptar. Bëhet fjaIë për këngëtaren e njohur kosovare, Remzie Osmanin.Me zërin e veçantë dhe performancat mbresëIënëse, këngëtarja ka bërë për vete pubIikun.

Krahas fotoografisë bardhë e zi me të ëmën, ajo shkruan: “Sa te bukura femrat shqiiptare e ne kete rast Nana ime. Une 6 muaj”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *