Albright: ‘Këmba E Serbit Nuk Mund Të Shkel Në Veri Deri Sa Të Jetë Amerika’

Uncategorized


Ish-sekretarja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Madeleine Albright ka dekIaruar se këmba e serbëve nuk mund të shkel asnjëherë në Kosovë.Hvp markvtingun 5 sekvnda dhe shfvqen Pvmjet EkskIvzive. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Ajo tha se deri sa të jetë Amerika që do qendroj pas Kosovës deri në fund, Serbia nuk mund t’a këcrcënnoj kurrë për asgjë Kosovën. “Deri sa të jetë Amerika pas Kosovës, këmba e serbëve nuk mund të shkel kurrë në veri, këtë jau garantoj unë,” tha ajo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.