Arritja E Marrëveshjes Mes “SHBA-SHQIPËRI” Shqipëria Kryeqendra E Ballkanit Për Bazat E SHBA-Ve Dhe NATO-S

Uncategorized


Pas arritjes së marrveshjes ndërmjet Republikes së Shqiprisë dhe Shteteve të Bashkuara të Amerikës,Shqipëria do të jetë kryeqendra e Ballkanit për bazat e SHBA-ve dhe NATO-së,tani më kanë filluar të zbarkojn arsenalin… Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Ministrja e Mbrojtjes Olta Xhaçka gjatë vizitës në SHBA zhvilloi një takim me sekretarin e Mbrojtjes James Mattis. Gjatë takimit Xhaçka kërkoi nga SHBA që NATO të ndërtojë një bazë ushtarake në Shqipëri për të demonstruar se kjo zonë nuk harrohet nga aleatët.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *