“Befason” Bekim Haxhiu: Të a rrestohen të gjithë ata politikanë që kanë vjedhur paranë e shtetit

Uncategorized

Deputeti i PDK-së, Bekim Haxhiu ka folur sot për projektligjin për konfiskimin e pasurisë së pajustifikueshme, projekt ky i Ministrisë së Drejtësisë.

Ai ka thënë se ky ligj do të përdorët si gogol ndaj disa biznesve dhe pronarë të mediave. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

“Pasojat e këtij ligji do t’i vuajnë qytetarët e Kosovës, sidomos ata të diasporës që kanë punuar atje dhe kanë krijuar pasuri jashtë vendit. Do të pësojnë ata që jashtë kanë punuar edhe të shtunën edhe të dielën”, ka thënë Haxhiu. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Megjithatë, ai i ka bërë ftesë publike organeve të shtetit dhe qeverisë që t’i a rrestojnë të gjithë politikanët që janë tash ose ata që kanë qenë në politikë më herët dhe që kanë krijuar pasuri në mënyrë të paligjshme, raporton Ballkani.info.

Leave a Reply

Your email address will not be published.