Dalin pamjet/ As në muajin e Shenjtë të Ramazanit s’ka paqe, tentohet t’u merret jeta 5 besimtarëve

Uncategorized

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur gjatë mesditës së sotme në Xhaminë e Rrugës së Kavajës. Rudolf Nikolli, 34-vjeç nga Burreli ka q ël luar me th ik ë 5 besimtarë që ndodheshin në xhami.

Njoftimi i Po licisë së Tiranës: Rreth orës 14:30, në Rrugën e Kavajës, një shtetas është futur në ambientet e një kulti fetar (xhami) dhe në rrethana ende të paqarta ka p lag osur me mjet pr erës 5 shtetas. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Falë reagimit profesional dhe të menjëhershëm të shërbimeve të P oli cisë është bërë i mundur neutr alizimi dhe prang os ja e autorit të dyshuar, shtetasi Rudolf Nikolli 34 vjeç, nga Burreli, i cili po shoqërohet në ambientet e Drejtorisë Vendore të Po lici së Tiranë, për veprime të mëtejshme.

Ndërkohë, shërbimet e Policisë iu kanë dhënë ndihmën e parë shtetasve të lënduar, të cilët janë tran sportuar në spital, për ndihmë mjekës ore dhe ndodhen jashtë rr ezik ut për jetën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *