Familja shqiptare në Gjermani përfshihet në një Aksidènt trägjik ata janë…

Uncategorized

Sot rreth orës 6 e 30 të mbrëmjes një familje me prejardhje nga Kosova perfshihet në një Äksidènt.Ata jetonin dhe vepronin në qytetin gjerman Dresden.

Sic meson gazeta jone familja ka mbiemrin Shala dhe jane 5 antare Babai Nëna dy djem dhe 1 vajze te perfshire ne kete ngjarje jane Babai djali dhe vajza dhe janë nga Klina.Ne si staf i shprehim ngushllime familjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *