Ky është i riu Kosovar që vdíq mbrëm! (FOTO)

Uncategorized

Si p asojë e ínfektímit me K0víd, sot ka n dërruar j etë i riu nga Deçani, Alban Muslijaj, shkruan Indeksonline.

Albani vdíq në moshën 38-vjeçare. I n djeri ishte një ndër frizerët më të mirë në Kosovë. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Gj endja me K0víd në Kosovë vazhdon të jetë alar mante.

Që nga shfaqja e pandemisë e deri më tani janë raportuar 2.072 r aste të vd ekjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *