Ky është polici shqiptar “hero” që parandaloi v’rasjen e çiftit me makinë (PAMJE)

Uncategorized

Një e fektiv i f orcave “Shqiponja” ka parandaluar një v rasje të dyfíshtë të mundshme në Tiranë. Ai i ka vënë p rangat një personi, pasi ky i fundit pranë Yzberishtit, po t entonte që të p ërplasë me makinën e tij një çift bashkëshortësh. Sapo ka parë íncídentin në fjalë e situatës, efektivi i “Shqiponjave”, Shkëlzen Tafa është afruar dhe ka nxj errë ar mën për të neut ralízuar Taulant Mekollarin /Pamje mePosht. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

N gjarja e pazakontë ndodhi në bulevardin “Migjeni”. I a rrestuari është Taulant Mekollari 39-vjeç. Ai ka t entuar të sh typë me makinë, shtetasin G. M 36-vjeç dhe bashkëshorten e tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *