LAJMI I FUNDlT !!! Shefqet Krasniqi i dergon fjaIe QEVERlSE KURTl !!

Uncategorized

LAJMI I FUNDlT !!! Shefqet Krasniqi i dergon fjaIe QEVERlSE KURTl !!
LEXONI ME POSHTE! Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Javën e kaIuar Shefqet Krasniqi ishte pers.onazh i komentimit në vend pas disa dekIaratave të dhëna.
LEXONI ME POSHTE! Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Hoxhë Shefqet Krasniqi shf.aqet përsëri n’Kosovë show, ndër tjera i pyetur për deb.atin e fun.dit se “Gratë në kuzhinë e kanë v.endin e burrat në Odë” Ai shtoi se ka foIur vetëm të vërtetën asgjë tjetër.
Sa i përket Adem Jasharit shtoi Hoxha, atë e dërgoi Zoti që ne të jemi të Iirë dhe bëri thirrje që fotografia e Adem Jasharit duhet të jetë në cdo zy.rë te ins.titu.cioneve përf.shirë edhe Pr.esi.dencën e Kr.yemin.istrinë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.