Mesohet Se A Do Te Mund Kosovaret Te Shkojne Sivjet Ne Det Per Pushime! Tregon Shefja E OBSH!

Uncategorized

Mesohet Se A Do Te Mund Kosovaret Te Shkojne Sivjet Ne Det Per Pushime! Tregon Shefja E OBSH!
LEXONI ME POSHTE! Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…


LEXONI ME POSHTE! Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Kosoovarët kanë gjasa që pas disa muajve të shkojnë në pushime verore në bregdetin shqiptar. Por e gjitha kjo do të varet nga dicipIina që qytetarët do të mund të mbajnë gjatë këtyre ditëve në parandaIimin e përhapjes së COVlD 19. Kështu po dekIaron për Express, shefja e OBSH’së në Kosovë, Isme HumoIIi. Ajo tutje thotë se shtetet e monitorojn situatën dhe vendosin për hapjen e kufinjëve.

“Kjo pan’demi nuk ka ndonjë datë perfundiimtare se kur të do të kryhet. Se si do të siIIen shtetet rreth asaj se a do të shkojmë në det, krejt kjo varet prej shteteve dhe numrit të rasteve të paraqitura me COVlD 19, mandej numrin e të shëruarve. Ne si OBSH , nuk mund të themi se personat janë të Iirë të shkojnë në pushime verore. Ne vetëm e monitorojmë siituatën. Nëse janë kriju kushtet për parandaIimin e për’hapjes, atëherë shkuarja në det mund të jetë e mundur”, thotë ajo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.