Qeveria Kurti jep lajm të madh për punëtorët në Kosovë !! Ja çfarë u vendos…

Uncategorized

Ne ven dimin e saj qe ka marre Qeveria Kurti ka liruar nga paraqitja ne pune e te gjitha punetoreve qe jane shtatezena.

Ne piken 7te te vendimit te publikuar nga Ministria e Shendetesise thuhet se punetoret sh tatzena lirohen nga obligimi per t’u paraqitur ne pune. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Atyre duhet mundesuar te punojne nga shtepia, u tha ne vendim.

Te gjitha pune.toret shtatzena duhet te lirohen nga obligimi per tu paraqitur ne pune duke iu krijuar mundesine qe te punojne nga shtepia, thuhet ne piken e 7-te te vendimit te Qeverise

Leave a Reply

Your email address will not be published.