Rrëqeth me fjalët babai i 34-vjeçarit që tentoi të merrte pesë jetë në Xhami: Djali im vuante shumë, jetonte në mjerim

Uncategorized

Një intervistë për mediat, Niko Nikolli, babai i autorit të pl agosjes së pesëfishtë të ndodhur ditën e sotme në ambientet e xhamisë ‘Dine Hoxha’, ka rrëfyer të shkuarën e djalit të tij.

‘Unë jam katolik. Djali vazhdoi shkollën pë frëngjisht në Tiranë. Më pas shkoi në Maqedoni ku takoi besimtarë myslimanë. Kur u kthye nga Maqedonia kaloi në de presion. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

U lidh me një hoxhë dhe falej në një xhami. I bëra letrat që të shkonte në Itali, por e kthyen në aeroport. Jetojmë në kushte të vështira ekonomike’-tha i ati i Rudolf Nikollit për mediat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.