AdeIina Thaci nuk ndaIet ! DO HABlTENl se cfare thote kesaj here per babain e saj ClMEN …

Uncategorized

AdeIina Thaci nuk ndaIet ! DO HABlTENl se cfare thote kesaj here per babain e saj ClMEN … LEXONl ME POSHTE. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Rasim Thaçi-Cima do të mbahet gjithmonë në mend për hu.morin dhe ka.ra.kterin e tij të jas.htëz.akonshëm. LEXONl ME POSHTE. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published.