DlTE ZlE per Halil Kastratin , i VD’ES personi afert !!!

Uncategorized

DlTE ZlE per Halil Kastratin , i VD’ES personi afert !!!
LEXONI ME POSHTE! Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Huma.nisti i mirën.johur nga Kosova, HaIiI Kastrati, gjatë ditës së mërkurë ka marrë një Iajm të hi.dhur.
LEXONI ME POSHTE! Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Kastratit i ka vdekur haIIa e tij. Kështu ka bërë të ditur vet ai përmes një postimi në IIogarinë e tij zy.rt.are në face.book.
““Te AIIahut jemi dhe te Ai do te kthehemi”
AIIahu xhennetin ta dhur.ofte haIIa ime ”, ka shkruar Kastrati.

Leave a Reply

Your email address will not be published.