Ishte kaq e re dhe e bukur/ E reja shqiptare jep shpirt sot, del fotoja e saj

Uncategorized

Ishte kaq e re dhe e bukur/ E reja shqiptare jep shpirt sot, del fotoja e saj.

Ka dhënë shpirt Elisabeta Gjopalaj, 32-vjeçarja e cila u ak si den tua ditën e djeshme në dalje të Lezhës, në superstradën Lezhë-Milot.

Prej 24 orësh ajo ishte në gjendje k ome në sp ita lin e Tr aumës në Tiranë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.