O Zot i madh! Djali dy vjeç dha shpirt nga sëmundja e ligë, dy prindërit i ja pin fund je tës

Uncategorized

Humbja e një fëmije është gjëja më e keqe që mund t’u ndodhë prindërve. Asnjë fjalë nuk mund ta përshkruajë me të vërtetë shqetësimin që një nënë ose baba mund të ndiejë kur pasardhësit e tyre humbin jetën.

Një ngjarje shumë e rëndë raportohet nga Rumania. Djali i tyre humbi jetën nga një sëmundje e ligë. Prindërit e të voglit nuk mund ta përba llonin dhi mbjen dhe i dh anë f und jetës. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Ata nuk mund ta përballonin dot se djali i tyre dy vjeç humbi jetën nga sëmundja e ligë. Prej ditësh askush nuk i kishte parë, familjarët njoftuan pol icinë. Kur u futën në shtëpinë e çiftit gjetën i gjetën të dy të p ajetë pranë djalit të tyre.

Ata kishin lënë vetëm një letër, ku shkruhej: Djali ishte gëzimi ynë. Shpresuam deri në fund se ai mund të shërohej, por kur Kristiani ynë dha shpirt nuk mundemi ta duam jetën pa të.

Leave a Reply

Your email address will not be published.