Pas Hapjes Së Spitalit Të Fierit, Erdogan Jep Deklaratën: “Turqia Do Të Vazhdojë T’i Shërbejë Shqipërisë!”

Uncategorized


President i Turqisë, Tayyip Erdogan e quajti këtë spital, spitalin e miqësisë mes dy vendeve. “Uroj që ky spital i miqësisë Turqi-Shqipëri, duke qenë shenjë e re për miqësinë mes dy vendeve, dëshiroj nga zemra që të sjellë dobi dhe sa më shumë shërim për vëllezërit tanë shqiptar.
Ngush’ëllime për të gjithë ata që kanë h umbur familjen gjatë p andemisë, uroj shërim për të gjithë të shëruarit në spitaI. Një falenderim i veçantë për kompaninë kontraktuese. Uroj që ky spitaI t’i shërbejë të gjithë komunitetit”. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Erdogan, në fjalën e tij, premtoi partneritet të vazhdueshëm me vendin tonë. “Turqia me këto mundësi, do të vazhdojë t’i shërbejë Shqipërisë”. SpitaIi, i cili do ketë një ekip turko-shqiptar, pritet të presë pacientët e parë së shpejti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.