Shikoni Pamjet e ushtrisë tonë FSK-së në operacionet stërvitore të para për ”Defender Europe 21”

Uncategorized

Bazuar në planin stërvitor, në zonën e maleve Jezercit, Regjimenti i Parë i Këmbë.sorisë sot filloi Stërvitjen Fushore “Iron 1 Alfa” i cili do të vazhdoj edhe në katër ditët e ar.dhshme.

Për të përcjellë nga afër demonstrimin e operacioneve stërvitore në ditën e parë, Mini.stri i Mbrojtjes Armend Mehaj i shoqëruar nga komandanti i Komandës së Forcave Tokësore të FSK-së, gje.neral brigade Fadil Hadërgjonaj, shefi i Stafit të SHPFSK-së, gjeneral brigade Jeton Dreshaj dhe shefi i De.partamentit G3/7 të SHPFSK-së, kolonel Ejup Maqedonci vizitoi pjesëtarët e angazhuar në vend-ushtrim. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Sipas tij, qëllimi kryesor i stërvitjes është testimi i gatishmërisë ope.racionale për operacionet e planifikuara sipas misionit të cilat do të demonstrohen në stërvitjen kryesore “De.fender-Europe 21”.

Më pas njësitet në fushëbetejë, sipas skenarit ekze.kutuan operacionin “Kompania në s ulm”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *