Ridvan Berisha: Albulena Haxhiu dhe “shefi i saj” do të festojnë nëse dënohen të akuzuarit në Hagë

Uncategorized

Ridvan Berisha lidhur me lajmin se ministrja e d rejtësisë do ta publíkoj lísten e shpenzimeve të a kuzuarve në Hagë ka komentuar, duke akuzuar Albulena Haxhiun se do te festojë bashkë me ” shefin e saj” nëse ata d enohen. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Këtë koment Berisha e ka bërë në postimin e ish këshilltarit të Presidentit Thaci, Adil Behramaj.

Komenti i plotë i Ridvan Berishes:

Leave a Reply

Your email address will not be published.